søndag den 28. september 2014

Projekter i brug

Nu er det vist på tide at jeg prioriterer mit kreative liv lidt mere. Jeg har simpelhen fået den mest vidunderlige dreng på jorden og jeg har bare lyst til at bruge alt min tid sammen med ham. Hvilket jeg har gjort indtil nu, men nu må der andre boller på suppen. Han er super nem og vil gerne ligge og lege for sig selv, så han spænder bestemt ikke ben for mine kreative udfoldelser. Så det er bare at gå i gang - hvilket jeg vil forsøg fremover (lover ingenting) :-)

Vi ligger ud med en lille kavalkade over projekter, som jeg har lavet for længe længe siden og som nu er blevet taget i brug. Det er SÅ skønt at få kreationerne i brug og endnu mere skønt når de er et mega hit!


Dynebetrækket her er et arvestykke. Det har været min mands fra da han var baby. Betrækket havde dog ikke målene 100 x 70 cm, så jeg syede det ind i siderne, så det passede til dynen - jeg elsker det sengetøj og bruger det ofte - elsker genbrug og nostalgi. Ammepuden her med flamingokugler bruger jeg hele tiden! Både når der skal spises og når der skal trænes nakke. 


 Mit første hækleprojekt. Et skønt uldtæppe. Det har været meget varmt og lidt voldsomt at bruge, men efter at efteråret er kommet har vi brugt dette skønne tæppe meget og tænker vi kommer til at elske det til vinter. 


 Små dejlige jersey bukser med biler og campingvogne. Skønne bukser, som er behagelige at have på. 


Denne rangle er et kæmpe hit! Kan også ses på billedet lige ovenfor. Rasmus elsker lyden af rasledåsen indeni og han elsker de lange arme med knuder, som man kan putte i munden og gumle på. Kan kun varmt anbefale dette simple syprojekt. Nemt, hurtigt og meget brugbart. 


Sækkestolen er også et hit. Den former sig efter hans krop og han ligger derfor godt og stabilt i den. Hvis jeg skulle lave en mere af disse ville jeg dog putte færre flamingokugler i...
Aktivitetsstativet her er ligeledes et kæmpe hit. Rasmus ligger mange timer og leger med de forskellige ting. Cirklen med filtkugler, han har fat i på sidste billede, er nem at gribe ud efter og få fat i, den elsker han. Alle delene har tilstrækkelig med kontrast i farverne, så han kigger længe og meget forundret på dem alle. 


Sengeranden her var noget af det første, som fangede Rasmus' interesse. Det var sjovt at se hvordan han nedstrirrede veje, huse og biler på sengeranden. Ja ja, Rasmus sover på disse to billeder - men når han er vågen elsker han at kigge på barnevognskæden med luftskib og flyvemaskine


Endnu et betræk til ammepuden - skønt design, som er interessant at kigge på. Legetæppet med trekanter bliver brugt hele tiden. Det kan også ses på nogle af de andre billeder. Jeg elsker farverne og det er dejlig blødt at ligge på. 


 Bukser med campingvogne. Igen skønne bløde og behagelig bukser. 


Puslebordet! Her bruger vi mange timer og det er en fornøjelse. Rasmus elsker de lysende bolde og jeg må varmt anbefale disse over puslepladsen. De giver et rigtig fint og dæmpet lys, som han bruges om natten uden at baby og mor vågner fuldstændig af skarpt lys. Stjernefangerne (wallstickerne) har givet anledning til meget nedstierren og mange gode historier - kæmpe hit.

 

Til sidst bliver jeg lige nød til at vise to projekter frem, som godt nok ikke er mine kreationer. Min søsters svigermor har strikket denne finde hue, som Rasmus fik på lige efter hans ankomst til verden. Den passede perfekt til det lille nyfødte hoved og var rar at have på. 


Dette svøb er kreeret af Rasmus' oldemor. Det er et skønt svøb lavet af uld/bomuld. Vi bruger det hele tiden og er meget glade for det!

4 kommentarer:

 1. Skøn lille fyr, tillykke med ham ☺

  SvarSlet
 2. Hold da op en masse skønne ting du har lavet og virkelig en fed måde at vise dem frem på, det er lidt hyggeligt at se tingene i bruge, det giver tingene mere liv :) Og hvor er han dog bare sød... tillykke med ham :)

  Mvh. Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja. Tak skal du have :-) Dejligt du synes om indlægget... Mvh Mette

   Slet