torsdag den 14. august 2014

Indbydelse til navngivningsfest


Den 23. august holder vi navngivningsfest for Rasmus. Her kan I se indbydelsen.

Indbydelsen er ikke super kreativ, men det her var hvad der var tid og overskud til :-)

Jeg har fundet inspiration hos Stjernepels, tak for det.

 

Jeg har printet tekst og sky på gråt pap. Skyen har jeg klippet ud og limet et billedet af Rasmus på bagsiden. På bagsiden af billedet står der "Rasmus", som man så kan se på forsiden inde i skyen (håber det gav mening). 


Her kan man se hvordan billedet er limet på det grå pap.


Nå ja - og så navnet! Rasmus har nogen meget onde forældre, som har kaldt ham ikke mindre end: Rasmus Steen Storgaard Bundgaard Jakobsen.

Alle vores børn skal hedde Steen til mellemnavn (både drenge og piger). Min far hed Steen og da han desværre døde i 2005 har vi ønsket at opkalde vores børn efter ham.

Ingen af os har villet gå af med vores efternavne, så nu hedder alle i familien tre efternavne... Det er dumt - vi ved det! :-)


På forsiden står der Rasmus (det er bagsiden af billedet af Rasmus). Stjerne er små klistermærker jeg har købt i Søsterne Grene.


På bagsiden har jeg printet en ønskeliste og et lille billede af vores guldklump :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint :-) tak for link, dejligt at kunne inspirere, og se en videreudvikling af ideen. Det fungerer godt som sådan en invitation. Jeg håber I får en rigtig god dag, og fåe fejret søde Rasmus ;-) kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Trine :-) og igen tak for inspirationen...

   Slet
 2. Sikke nogle fine invitationer :) det lange navn minder mig både om da vi var til dåb hos naboen, hvor drengen fik to fornavne og så deres to efternavne, hvor det ene er et bindestregsnavn, samt min niece som også endte med to mellemnavne, fordi min bror og svigerinde ikke kunne blive enige... er bare glad for at manden og jeg nemt blev enige om navnene :) Super sød tanke ang Steen :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :-) Tjaa, vi er heller ikke stolte over navnene, men sådan blev det, hehe :-)

   Slet
 3. Hvor er det bare sødt lavet! Den idé kunne også være rigtig sød til fødselsdagsinvitationer :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Agnethe - ja, også en god idé - jeg har faktisk også planer om at lave en navneskilt til Rasmus' værelse i samme stil (når han får et værelse).

   Slet