mandag den 12. maj 2014

Baby sækkestol


Lidt mere baby-udstyr.

Denne gang har jeg lavet et baby-sækkestol. Tænker den bliver rigtig dejlig lige at kunne ligge lillemanden i. 


Først har jeg lavet en betræk, som jeg har fyldt med flamingokugler.

Betrækket er pyntet med en pippingkant og en enkelt syning i samme farve. Det er på ingen måde nødvendigt, men jeg kan godt lide at det ser lidt godt ud (også inden i).


Betrækket er jeg helt vild med!

Jeg kom tilfældigvis forbi Stof&Stil en dag - og fandt dette super lærke øko stof. Det måtte jeg eje... 


Igen en pippingkant, for at fuldende resultatet.


I bunden af betrækket har jeg syet en lang synlår i, så det er nemt at tage af og vaske.


Glæder mig efterhånden ufattelig meget til at tage alt baby-udstyret i brug.

God mandag til Jer alle :-)

11 kommentarer:

 1. Den ser dejlig ud...

  Og det er rart med en flytbar plads hvor man trygt kan lægge baby

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja det tror jeg også vi bliver glade for :-)

   Slet
 2. Hvor har du fundet mønsteret på den super fede sækkestol? Kan forestille mig man lettere kan lægge de små pys tilrette der end i den alm sækkestol - der syntes jeg nemlig ikke mine har ligget så godt. Er det fyldt med flamingo kugler?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-) Ja, den er fyldt med flamingo kugler. Jeg har desværre ikke brugt et mønster - jeg har bare lavet den ud fra mit eget hoved. To runde cirkler og en langt stykke stof til siderne. Hvis du ikke ved hvordan man laver en så stor oval cirkel, så skriv lige, så skal jeg se om jeg kan finde linket, som jeg brugte. Det voldede mig nemlig lidt problemer. Alternativt, kan jeg måske sende dit det mønster jeg har brugt.

   Slet
  2. Fandt lige linket: https://www.youtube.com/watch?v=2GyWNVFQ6I4&app=desktop

   Slet
 3. Super fed! :-) Har også selv planer om at sy en sækkestol til baby'drengen.. Overvejer dog stadig om der skal være sele i..?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja, jeg så godt mange har sat sele i, men vi har også en skråstol, og hvis sele bliver nødvendig, så tror jeg bare vi bruger den...

   Slet
 4. Hvor er den bare lækker! Min er for stor til sådan en på nuværende tidspunkt, hun triller bare af den, men jeg er da lidt øv over, at jeg ikke har fået syet en til da hun var lille bitte, for der kunne jeg da godt have brugt den ;) Og lækre farver altså - kan godt lide at du kæler for detaljerne :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Agnethe :-) Er med på hvad du mener med at hun er blevet for stor - men alligevel, så tænker jeg nu at vores lille mand kommer til at bruge den, når han bliver større også. Måske jeg så vil tage lidt at kuglerne nu, så kan han bruge den som stol på sit værelse... :-)

   Slet
 5. Den er virkelig flot. Dog ville jeg passe på med flamingokugler i sammenhæng med børn.

  ER du helt sikker på, hvordan disse er blevet behandlet af producenten?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jakie - Tak skal du have :-) Nej, jeg har ikke undersøgt hvordan flamingokuglerne er produceret, men det er jeg heller ikke så bekymret for. Der er to lag stof mellem kuglerne og babyen, så det tænker jeg ikke er noget problem...

   Slet