torsdag den 10. april 2014

Pusleplads

Så har jeg taget hul på barslen - FANTASTISK!

Første projekt har været puslepladsen, som du kan se herunder.


Puslekommoden har vi været så heldige at finde gratis på Gul&Gratis. Den var lidt slidt og råhvid da vi fik den. Så jeg valgte at shine den lidt op med en sort klat maling.


Her kommen en masse billede at de finde wallstickers. Jeg har været nød til at importer med fra Frankrig. Jeg kunne ikke finde dem i en dansk butik/netbutik, og jeg måtte eje dem, så jeg bed i det sure æble og betalte med glæde en lidt høj pris for porto fra Frankrig til Danmark. Jeg måtte eje dem!

De er købt HER.


Sådan her ser det ud når der er lys i lyskæden. Det var lyst uden for, så det er lidt svært at se, men det er super hyggeligt. Jeg tænker faktisk at det er nok kun at tænde kæden når han skal pusles om natten. Så er man fri for at tænke det store lys og dermed blive lysvågen... 


Dagen i dag, skal bruges på at skabe overblik over min krea-to-do-liste. Derefter er det jo bare at komme i gang med det ene projekt efter det andet. Jeg er allerede fan af det her barsel :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg tror også vi få mange hyggeligt stunder ved bordet i fremtiden :-)

   Slet
 2. Ihh, hvor ser det hyggeligt ud :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia - jeg tror også nok det skal blive hyggeligt :-)

   Slet
 3. Barsel er det bedste - og det er blevet en virkelig skøn pusleplads!

  SvarSlet