torsdag den 28. februar 2013

Hæklet babytæppe

Hæklet babytæppe farmorfirkanter uld

Her startede min kreative karriere. Min Farmor har længe ville lærer mig at hækle, og en dag for ca. 2 år siden, fik hun så lov. "Tak Farmor" - i dag sætter jeg stor pris på at hun insisterede på at åbne dørene ind til den kreative verden for mig.

Som nybegynder er det nok altid godt at starte med et lille overskueligt projekt, så man hurtig og sikkert kan få en succeshistorie. Det led sprang jeg let og elegant hen over, og valgte at starte med et hæklet tæppe. Godt nok kun et baby-tæppe, men alligevel - nem og hurtigt var det ikke...

Tæppet er hæklet af det lækreste merino uld, og den baby, som engang dumper ned i vores lille familie, kan godt glæde sig...

Hæklet baby tæppe uld bedstemorfirkanter mormorfirkanter

1 kommentar:

  1. Eijjj hvor er det fint....og hvor er du bare dygtig ;) ...ps hvorfor mon jeg er "unknown" når jeg udgiver via min googlekonto..grrr må lære noget mere om det her..

    SvarSlet