torsdag den 22. maj 2014

Ammepude m. betræk


Nu er det snart et spørgsmål om hvor meget mere babyudstyr jeg kan nå at lave inden han ankommer - 8 dage til termin! Det er slet ikke til at fatte...

Når, men en ammepude med betræk blev det i hvert fald også til. Jeg har egentlig en ammepude i forvejen og har også vist betræk frem, som jeg har lavet til den. Det kan i se her. Men den er med Frossflakes, og den nye jeg nu har lavet er med flamingokugler. 

Jeg er spændt på hvilken jeg bedst kan lide.


Selve puden er lavet af økologisk hvid bomuld og en blå pippingkant. Den er som sagt fyldt med flamingokugler. Kuglerne kommer fra min søster, som havde en rest tilbage efter at de have isoleret badeværelsesgulv i kolonihaven. Jeg sender derfor lige en stor tak for flamingokuglerne til min søster og svoger :-)


Betrækket er også lavet af økologisk bomuldsstof (Stof&Stils' nye kollektion). Dog ikke bagsiden, som blot er almindelige lysegrå bomuldsstof.


Betrækket til den anden ammepude er lukket med et hul (som går ind over hinanden) - denne er lavet med en lynlås. Så det bliver spændende hvilken en lukning jeg bliver mest glad for. 


Igen har jeg sat en pippingkant på for at få et lidt finere resultat.

Rigtig god solskins-torsdag til Jer alle :-) 

8 kommentarer:

 1. Ihh hvor er den blevet flot Rigtig lækker detalje med pippingkanten. Må nok indrømme at jeg er misundelig på dig.. KUN 8 DAGE TIL TERMIN... bare det var mig.
  Jeg har termin d 8 Juli og kan næsten ikke holde ventetiden og varmen ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Anja... Puha, må indrømme at jeg er glad for at jeg ikke skal vente til juli. 7 dage tilbage i dag, og han er SÅ velkommen! :-)

   Slet
 2. Fine puder og god idé at sætte lynlåsen på tværs på bagsiden. Det tror jeg også jeg vil gøre (jeg har nemlig en bestilling fra min datter på et betræk). Held og lykke med fødslen - det bliver spændende :-)

  SvarSlet
 3. Den er fin :) Og nyd nu de sidste par dage :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia - jeg forsøger, men er ved at være lidt svært at nyde - kan næsten ikke andet end at ligge på sofaen... :-)

   Slet
 4. Ih, hvor er du flittig. Skøn detalje med pipingbåndet:-)
  Uh, så må du være nede på 6 dage tilbage nu;-):-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-) Ja, nu er vi nede på 5 dage! :-)

   Slet