fredag den 23. maj 2014

Blog-teknisk spørgsmål til alle de dygtige bloggere


Dette indlæg har intet med kreativitet at gøre, men jeg håber alligevel I vil læse med og måske hjælpe mig.

Jeg har flere gange oplevet at min blog pludseligt bliver besøgt af rigtig mange en enkelt dag eller et par dage i træk. Jeg formoder at dette skyldes et indlæg på en anden blog, hvor min blog er kommenteret eller lignende. Men hvordan finder jeg ud af hvor alle de besøgende pludselig kommer fra?

Som i kan se på billedet herunder har jeg ca. 100 besøgende hver dag, men i går havde jeg pludselig 636 besøgende og i dag allerede nogen og 400...


Jeg er nysgerrig for at finde ud af hvor de mange besøgende pludselig kommer fra, og vil gerne havde mulighed for at følge op på en evt. kommentar om min blog/mine indlæg på en anden blog. Håber I dygtige blogger kan hjælpe mig :-)

5 kommentarer:

 1. Det kan du godt.;-)
  Klik på "Trafikkilder" - hvis du står på oversigtssiden, som du har taget et screenshot af her, skulle du kunne se det nedenfor til højre.
  Derfra kan du se hvorfra der kommer besøgende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina - Tak for info, men så vidt jeg kan se er det ikke muligt at se trafikken på en enkelt dag... Ved du om man kan det? :-)

   Slet
 2. Uhh, jeg ved slet ikke noget om det, følger ikke rigtig med i det... Men måske jeg kan blive klogere her :)

  SvarSlet
 3. Ja, kig under Trafikkilder. Du kan evt. vælge visninger for sidste 2 timer eller dag eller uge - øverst på siden, så er det nemmere at se hvor trafikken kom fra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Elena - jeg kigger lige på siden igen, og ser om jeg kan finde de indstillinger :-)

   Slet