mandag den 12. oktober 2015

Opslagstavle

Nem og hurtig opslagstavle.


Jeg bryder mig ikke om køleskabe fyldt med rod. Med tiden har det dog vist sig, at også mit køleskab blive fyldt med diverse vigtige ting og sager. Det har jeg nu fundet løsningen på. I garagen stod lidt gipsvæg-rester og på stoflageret fandet jeg lidt lækker gråt stof. Hvilket blev til en opslagstavle. Så nu er vi parat til at Rasmus kommer hjem med en masse skønne tegninger :-)


I garagen stod flere forskellige stykker gips. Jeg valgte et aflangt stykke, som passer godt ind til alrummet. Gips er selvfølgelig ikke det mest optimale materiale, da det kan smuldre, men det var nu engang det der stod i garagen :-)


Før jeg beklæder gipsen med stof borede jeg hul i hvert hjørne. Ved at borer for, er det nemmere at hænge opslagstavlen op.


Nu beklæder jeg blot pladen med stoffet. Jeg sætter stoffet fast med en klipsemaskine.  Jeg klippede det overskydende stof af, så det ikke sidder og buler ud på bagsiden.Opslagstavlen sættes blot op med en spændeskive og en skrue i hvert hjørne.


Så er den færdig :-)7 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det godt ud.. Og tak for et godt smil... De første gange du nævner pladen kalder du den for gift...:-) jeg tænkte.. En giftplade ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det hele kan pludselig tage en uventet drejning, hvis man ikke taster korrekt 😊😜 tak for info og tak for positiv respons 👍 god dag ☀️

   Slet
 2. Ej hvor ser det godt ud.. Og tak for et godt smil... De første gange du nævner pladen kalder du den for gift...:-) jeg tænkte.. En giftplade ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin! Får lyst til at lave en til mit alrum, for mit køleskab er plastret til med sedler :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Pia :-) Ja, det kan kun anbefales, det er SÅ dejligt at min køleskab nu er tomt og ryddeligt :-)

   Slet
 4. Super smart! Jeg har også en stor opslagstavle, fyldt med alverdens ting, souvenirs og lidt af alt det der gør glad at kigge på 😃

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er dejligt med lidt personlighed i hjemmet, og det giver en opslagstavles indhold!

   Slet