onsdag den 21. oktober 2015

Luftballon-lampe


Så fik Rasmus lys på værelset.

Ikke bare lys, men super fed hjemmelavet luftballonlampe :-)


Kurven er hæklet i en garnrest jeg havde liggende.


Inden i kurven har jeg lagt lidt pap, for at give den et mere stramt look (se billede herunder).


Sandsækkene er ligeledes lavet af en rest jeg havde liggende. Jeg valgte dog en rest, som matcher nogle af de andre projekter, som jeg har lavet til Rasmus' værelse. Her iblandt sækkestolen, som I kan se her.
Det kræver vist ikke den store forklaring... Wupti wupti, så havde jeg lavet fire små søde sandsække. Der er ikke indhold i dem, det synes jeg ikke er nødvendigt. Sandsækkende binder jeg blot på med en snor i toppen af kurven. 


Sådan ser kurven ud med fire små sække. 


Kurven bliver sat på lampeskærmen med snore. Jeg binde snorene fast til kurven og derefter limer jeg snoren fast til lampeskærmen. Jeg bruger alm. hoppylim. Det bliver helt gennemsigtigt når det tørre, og kan derfor overhovedet ikke ses. Jeg holder snorren på plads et par minutter, hvorefter den selv står og tørre. 


Her ser I det færdige resultat. 

Lampeskærmen har jeg været så heldig at finde i IKEA. En spotvare, som de kun havde i et begrænset antal. Jeg er i gang med at lave en luftballonlampe mere i en anden farve, så der kommer til at hænge to på Rasmus' værelse. 


Og så med lys.


Jeg undskylder mange gange den ringe billedkvalitet. Jeg har brugt min Iphone, hvilket jeg fremadrettet vil lade være med - billederne bliver bare ikke gode nok - Sorry :-)

God dag til Jer alle og tak fordi i læser med. 

2 kommentarer: