onsdag den 4. november 2015

Uro nr. 2Så har jeg lavet en ny uro. 

Før vi kendte kønnet på Rasmus lavede jeg denne uro, og den har hængt på Rasmus' værelse i vores gamle bolig. Min mand skulle pakke den ned, og efter mange mange timers forsøg på at filtre den ud gav jeg op. Jeg gik derfor igang med at lave en ny, og hvorfor så ikke bruge chancen til at lave den nye i dejlige drengefarver :-) Her er der legnet op til 8 tråde i alt. 
Hver kugle for blot en omgang med fisketråden, så bliver den på sin plads (klumper ikke sammen i bunden). Den sidste kugle for 3-4 omgang, så er den hæftet.Når jeg er færdig med en tråd, ligger jeg den ned i sådan en lille pose (dette min mand manglede da jeg pakkede den anden ned). Jeg ligger den i posen for at holde styr på de enkelte tråde og så de ikke filtre ind i hinanden.

To tråde skal bruges til ophæng. Jeg bandt en snor i disse to tråde. Dette gør det muligt at justerer ophængningen, så den kommer til at hænge lige. 


Så var den færdig - jeg synes den pynter godt i hjørnet. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar