onsdag den 7. oktober 2015

Ny sandkasse til Rasmus


Det der engang var denne reol, er nu blevet til sandkasse i vores have :-)

Købt brugt fra 150 kr. Reolen er lavet af fyrtræ, hvilket gør det muligt at lade den stå udenfor. Man kan ikke bruge en reol af laminat, den vil lyn hurtig rådne væk.


To af hylderne har jeg skruet fast hhv. i bund og top. Dette har jeg gjort for at skabe lidt mere stabilitet og for at dække et hul, der var lavet til at trække ledninger ud af. 


Sælger af vores hus havde været så sød at lade rigtig mange ting stå. Der ibland en masse maling, bl.a. dette udendøre maling, som ville være perfekt til sandkassen. Jeg sleb først overfladen ru, og derefter fik den to gange med denne maling. 


Vores søde nye nabo havde tilfældigvis en masse sand liggende, som vi måtte få. Så det fyldte vi begge hullerne med (tog billedet inden de begge blev fyldt). 


Som det kan ses på det første billede, så havde reolen en skuffe. Fronten på skuffen blev til et låg. Så i den ene ende af sandkassen er der et lille opbevaringsrum, hvor alt Rasmus' legetøj kan ligge. 
Når lågen er lukket, kan det bruges til et eller bord.Rasmus er glad for sin nye sandkasse og har allerede brugt mange timer derude. 2 kommentarer:

  1. Vildt god idé!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak - nem og billig sandkasse (som ikke er trykimprægneret træ)! :-)

      Slet