torsdag den 11. december 2014

Ærteposer


Mere nyt legetøj til guldklumpen!

Denne gang er det blevet til en masse ærteposer (som på ingen måde har noget med ærter at gøre). Vi bruger dem når vi synger sange og Rasmus selv elsker at "spise" dem (derfor ingen ærter!).


På forsiden er der cirkusmønster og på bagsiden (se nedenfor) er der stjerner i matchende farver. Stoffet er igen fra Stof&Stil.

De er som sagt ikke fyldt med ærter, men derimod plastikgranulat. Da børn ofte sutter på deres legetøj har jeg en forestilling om at ærterne med tiden vil ligge er rådne - derfor plastikgranutal!Som altid afslutter jeg kanten med en lille pipingkant - det bliver bare så meget pænere.


Alle ærteposerne har også fået en lille opbevaringspose. Så ved vi altid hvor de er :-)


En helt alm. pose med løbegang til bindesnor. I løbegangen har jeg indsat to små ringe, så hullerne til snorene er stærke og solide. Har desværre ikke lige taget et billede af hullerne, men posen er magen til sutteposerne, hvor i kan se ringene på sidste billede HER.


Indvendig i posen har jeg foret med skøn mørkeblå stof, samme farve som bindesnoren og pipingkanten. Det hele skal jo passe sammen :-)


Rigtig god torsdag til Jer alle derude - tak fordi I læser med :-)

4 kommentarer:

 1. Hold op hvor er det bare gennemført! Flot arbejde :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Pia - jeg elsker gennemførte projekter, det er så lækkert at tage i brug når man er færdig :-)

   Slet
 2. Total godt arbejde:-)
  Har du et fif til hvordan du syr lukningen når du har fyldt granulat i?
  Og.... har du fundet et billigt sted hvor granulaten sælges. Hidtil har jeg købt i Panduro.

  Så fine -Kh Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Jonna :-) sjovt du spørger om lukningen... Min mor har netop (til dette projekt) lært mig hvordan man lukker så syningen bliver usynlig. Det er lidt svært at forklarer, men fandt lige dette link, måske det kan hjælpe dig:

   http://allmomasquilt.blogspot.dk/2012/03/pn-vendeabning.html?m=1

   Det er længe siden jeg købte mit granulat (på nettet), men husker at det var dyrt. Jeg ved tilfældigvis at de har 250g for 20 kr i Stof&Stil, men det er vist i restordre lige nu og kommer først sidst i dec...

   Slet