lørdag den 29. november 2014

Et lille fif (autostol)

Jeg købte for nyligt en meget beskidt (og derfor også meget billig) autostol. Første gang jeg lige fik fingerne i den synes jeg sædet var meget tyndt og ikke særlig blødt. 

Da jeg så fik betrækket af og fik skummet (sædet) ud - så det sådan her ud. MØG beskidt og klamt.Da jeg nu havde tænkt at den oprindelige var meget tyndt og jeg tilfældigvis havde noget tykkere skumgummi liggende - ja, så var der jo selvfølgelig ikke andet for end at lave et nyt sæde.


Herover ses de to tykkelser af skumgummiet. Jeg forstår faktisk ikke hvorfor man oprindeligt ikke har sat noget lidt tykkere skum i, så det er mere behageligt at sidde på.


Processen var så nem, som at tegne og klippe :-)


Før                                                          Efter
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar