fredag den 28. november 2014

Hjemmesko


For noget tid siden lavede jeg et par hjemmesko, som Rasmus flittigt har brugt - indtil vi mistede den ene! Jeg har nu aldrig forestillet mig at jeg kunne miste en sko. Er har altid orden i mine ting og ved altid hvor alting er... Men man er vel blevet mor, hehe.

Nå, men jeg måtte jo igen med at sy nogle nye hjemmesko til sønnen.

Denne gang valgte jeg at lave tre par. Så hvis vi mister en enkel, så må vi jo så bruge de andre to par. Hvem ved, måske ender vi med kun at have en blå og en grøn tilbage... 


Mønster er købt hos Marapyatta, som du finder her.


Inder og yderstoffet er alm. bomuld. Inden i har jeg brugt termovat (et enkelt lag). Sålen er læder, så den ikke glider på gulvet.


I de blå er der stjerner indvendig. I de grønne og de grå er der ternet stof.Her kan I se slåen, som er bagsiden af et stykke restlæder jeg havde liggende.


I toppen er der elastik, så de er nemme at tage af og på - mega praktisk.


Dejligt med lidt at vælge mellem :-)


4 kommentarer:

 1. Hej
  Det ser ikke ud til at man kan købe mønsteret hos marapytta. Ved du om der er andre steder mønsteret er til at købe. De sutsko er bare så fine..
  Venlig hilsen Mette Andersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette - Øv, det kan jeg da godt se (dødt link). Hvis jeg var dig ville jeg prøve at skrive en mail til hende og høre om man ikke kan købe et mønster. Det er desværre længe siden jeg har købt mønsteret og ved desværre ikke om man kan købe lignende andre steder. Da jeg har købt mit kan jeg desværre ikke blot udleverer det til dig (ellers måtte du selvfølgelig meget gerne få det)... Håber du findet et mønster, for de er mega gode :-) Kh Mette

   Slet
  2. Tak for svar. Det prøver jeg ;))

   Slet
 2. mener også laralil har diy liggende med mønster til

  SvarSlet