mandag den 10. februar 2014

Grønne futsko


I lørdags havde jeg den hyggeligste kreadag med en veninde. Vi er begge gravide og skal begge føde til sommer (maj og juni). Det er skønt at have nogen at følges med... Jeg tror det var godt min kæreste ikke var hjemme, for der gik virkelig baby-udstyr og babysnak i den!

Jeg fik bl.a. krearet disse fine futsko. 


Mønsteret er købt HER. Man giver 25 kr. for mønsteret i den pågældende størrelse og så henter man DIY-guide på hendes hjemmeside. Blev lidt skuffet over at opskriften ikke var med i prisen... Ellers er det en meget fin DIY.


Det er bestemt ikke den nemmeste projekt jeg har begivet mig ud i, men synes resultatet er blevet acceptabelt. Det er altid lidt svært at lave to helt ens størrelser, men det lykkes faktisk (næsten)... 


Yderstoffet er helt almindeligt grønt bomuldsstof og sålen er lækker grå læder (arvet fra min søde farmor).


Inderstoffet er grønt/hvidt ternet stof. Importerer fra ikke mindre end Paris, se HER.


Min søde kreative veninde fik lavet denne super fine sengerand. Er mega stolt af hende, for det er muligvis hendes hidtil største udfordring ved symaskinen. Den blev SÅ fin!

4 kommentarer:

 1. De er da super fine de futter :) her er der også et projekt sengerand, der kigger på mig, er spændt på hvordan det går. Og forleden købte jeg det stof med husene til gardiner på babyværelset. For en nybegynder (wannabe) sy-person som mig, så bliver det en kæmpe udfordring.

  Mange hilsner
  Ditte

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Ditte. Jeg købte faktisk også stof til en sengerand i lørdags og fik klippet stoffet ud - nu ligger det på sofaen og kigger på mig... :-)

  SvarSlet
 3. Ej hvor sjovt... jeg er også igang med en sengerand... stoffet er klippet, stropperne er syet, så nu mangler jeg bare resten... den kommer selvfølgelig på min blog, når den er syet færdig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må vi se hvem der kommer først - jeg skal have købt noget pipingbånd, før min kan blive færdig... :-)

   Slet