fredag den 19. december 2014

Nissehue


Jeg er jo ikke den store juler, men det skal jo ikke gå ud over min søn. Han skal selvfølgelig have sin første nissehue.


Her hjemme er der hverken julepynt, lyskæder eller juletræ, og derfor blev det altså heller ikke en klassisk rød nissehue. Jeg kan ikke så godt med det der alt for grimme julestas (uden at ville fornærme nogens fine traditionelle røde nissehuer - godt vi er forskellige). Så Rasmus' nissehue er blevet sort og går stribet med rød kant. 


Den røde kant gør at man rent faktisk kan se at det ér en nissehue :-)

Jeg har lavet huen i kraftig jersey, så den rent faktisk kan bruges som udendørshue (han havde den på da vi var med ude og fælde svigerfamiliens juletræ).


I enden har jeg syes til bjælde fast. Den elsker han!


Den kvikke læser kan se at der er lavet en lille og en stor nissehue - Ups!

Som i kan se på første billede herunder, så blev den første for lille, hehe :-)


Så måtte jeg jo igang igen - heldigvis havde jeg nok stof til en nissehue til.Og der er jo ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget...

Alva (som har et noget mindre hoved end Rasmus) fik den lille nissehue, og så var alle glade :-)


De er SÅ klar til deres først jul.


Hvis ikke der kommer mere fra mig inden jul, så må I have en rigtig skøn jul alle sammen og 1000 tak fordi I læste så aktivt med i hele 2014 :-)

2 kommentarer:

 1. De er da blevet fine - og man kan sagten se at det er nissehuer. Jeg elsker alt jule halløj og har pyntet fint op derhjemme (jeg syntes det er fint ;-) ), men det er da godt at vi alle er forskellige :-) Ellers ville det blive så kedeligt alt sammen.
  Du må også have en rigtig god jul.
  Kærlig Hilsen Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak 😊 godt du kan se hvad det er, hehe. Kh Mette

   Slet