onsdag den 25. september 2013

20 spørgsmål til Mbunde

I søndags læste jeg dette fine indlæg hos Elisabeth. Hun ramte plet - jeg har tænkt samme tanke; At de spørgsmål, som cirkulerer rundt i blogland er lidt intetsigende. Derfor viderefører jeg nu Elisabeths 20 spørgsmål. Håber I andre derud vil gør det samme :-)

1. Hvor bor du:
Jeg bor i Trige (10 km nord for Aarhus). Jeg er oprindeligt fra Aalborg, men flyttede til Aarhus i 2005, og er blevet hængende... Trige er ikke drømme byen, men vi har et rigtig fint rækkehus med have til en fornuftig pris, så indtil vi finder drømme huset, så er Trige ok!

2. Hvad gør dig rigtig lykkelig:
Nå min kæreste og jeg griner og hygger os. Vi er gode til at pjatte sammen, det elsker jeg.

3. Hvornår græd du sidst:
Lørdag morgen - min kæreste friede til mig, så det var glædes tårer :-)

4.Hvad vil du gerne være, når du bliver voksen:
Jeg vil gerne være en familie-jurist/advokat, som hjælper familier (specielt børn), som står i en træls situation i deres liv. Jeg finder glæde ved at hjælpe andre mennesker, og jeg er helt sikkert sat i denne verden for at hjælpe andre. I dag er jeg frivillig rådgiver ved Foreningen Far, så jeg er godt på vej...

5. Går du til noget:
Nej, det gør jeg ikke. Jeg havde en kortklub med min storesøster, lillebror og fætter, men da de alle 3 bor i Aalborg og har fået børn og kærester m.m. gik det desværre i vasken... Jeg ville ønske denne klub kunne genopstå.

6. Hvad er du rigtig god til:
Jeg er meget selvkritisk, så det er et meget svært spørgsmål! Jeg er dog rigtig god til at planlægge og holde orden og struktur. Når jeg skal planlægge noget, så er der tænkt på ALT. 

Så er jeg nok også god til at tænke på andres behov og interesser og handle derefter. 

7. Hvad er du rigtig dårlig til:
I forsamlinger med meget kloge mennesker, er jeg meget dårlig til small talk - jeg er bange for at fremstå dum...

Derudover er jeg ekstremt dårlig til at holde min vægt på under 77 kg!

 8. Samler du på noget:
Stoffer, perler, masking tape, garn, skråbånd og alle andre former for kreativt materiale - det er skønt at have et lager man bare kan bruge af. 

9. Er du medlem af folkekirken:
Nej, jeg blev godt nok konfirmeret, men det var en fejl (jeg fulgte blot strømmen). Jeg meldte mig allerede ud i 2003. Jeg er ikke kristen og støtter derfor heller ikke den danske folkekirke. Jeg er ateist og tror ikke på noget.

10. Hvem taler du oftest i telefon med:
Min søster! Min kæreste vil helt sikkert mene at "ofte" vil være en underdrivelse. Hun bor i Aalborg og jeg i Aarhus, så telefonen bliver brugt flittigt. Vi har begge Telmore, så vi ringer gratis - når vi lige husker at ringe op igen efter de 60 min. man kun må tale afgangen... 

11. Er du bange for noget:
Jeg er bange for mørket. Jeg kan ikke lide, at jeg ikke kan se hvad der foregår i mørket.

12. Hvad ønsker du i livet:
Jeg ønsker mig en lille familie!

13. Hvad imponerer dig:
At min kæreste kan leve med min ordenssans. Jeg kommer engang i mellem til at fjerne en af hans kaffekopper, som rent faktisk var i brug - hov...

14. Hvad mangler du at gøre:
Jeg mangler at besøge USA. Kæresten og jeg har en plan om at vi engang skal besøget det storslået land. Vi har en drøm om at komme ud og snakke med nogle rigtige amerikanere. Vi ønsker ikke at besøge det ene turiststed efter det andet, vi vil ud og opleve den amerikanske hverdag - måske kan det ikke lade sig gøre, men det skal forsøges.

15. Hvad vil du gerne blive bedre til:
Jeg vil gerne blive bedre til at sy tøj til mig selv. Jeg synes det er super svært at lave noget som passer i størrelsen - det er faktisk kun lykkes mig at sy et par natbukser (trods utallige forsøg på kjoler, trøjer m.m.). 

16. Hvad er det sjoveste, du har været til fastelavn:
Det kan jeg ikke huske...

17. Har du nogensinde vundet noget:
Nej, det kan jeg ikke prale af. Det eneste jeg har vundet er kort og brætspil, men jeg har formenlig tabt flere gange ende jeg har vundet - min familie og jeg elsker at spille spil. Sidst tabte jeg til min lillebror i Matador.

18. Hvis din mand skulle sige tre ting om dig, hvad ville det så være:
At jeg er meget hjælpsom, at jeg er et ordensmenneske og at jeg altid vil have ret.

19. Hvilke er dine yndlingsblogs:
Jeg har ikke nogen yndlingsblog, men jeg følger en masse vildt inspirerende blogs, og her kommer et par eksempler på nogle af dem jeg følger:


http://stjernepels.blogspot.dk/
http://kaktusser.blogspot.dk/
http://stjernefroe.blogspot.dk/

20. Hvad er dit højeste ønske lige nu og her:

At jeg kunne tage mig sammen og tabe de sidste 6 kg - og holde det! Nå ja, og blive en "rigtig" familie med flere end 2 medlemmer... 

8 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg. Jeg elsker den her type lister/spørgsmål.

  Hilsen Line / enjoybeingduen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også de er super hyggeligt - en god mulighed for at lærer menneskerne bag bloggen lidt at kende :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Super gode spørgsmål du har fundet på :-)

   Slet
 3. Super gode spørgsmål - jeg er helt med dig på den dér med small talk! Jeg er så ringe, at jeg har overvejet et kursus. Dog lader det til, at blot den erkendelse, at jeg stinker til det, har gjort mig en anelse bedre til det :-)
  Og tak, i øvrigt, for at linke til mig, det gjorde mig super glad at se :-D
  Ha' en skøn dag - og forresten, stort tillykke med forlovelsen - den er meget, meget smuk, ringen!
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak tak for det hele :-) og det var så lidt med linket, følger trofast din blog, det er nogle fede ting du ligger op...

   Slet
 4. Jeg ville bare lige sige tak for inspirationen og at jeg har fortsat "legen" inde hos mig :) Hav en rigtig dejlig søndag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at du leger med - det vil jeg ind og læse :-)

   Slet