mandag den 23. september 2013

Cand. Jur.-kage m.m.


Da jeg i 2011 blev Ba. Jur. lavede jeg en lagkage til hele holdet, den kan du ser HER. Nu er jeg blevet Cand. Jur. og selvfølgelig skulle der en kage til. Denne gang var det familie og venner, som fik glæde af lagkagen.


Jeg har lavet en bord af hvid fondant med glimmer. Jeg har brugt min ny-anskaffede silikone form, som er fantastisk til formålet. Du kan finde den HER, og jeg kan kun varmt anbefale disse forskellige forme, de er super nemme at anvende. 


Massere af fondant-stjerner...
Lidt cupcakes blev det også til.


Ved at fylde sprøjteposen med hvid smørcreme i den ene side og gul smørcreme i den anden side, får du en rigtig fin top i to nuancer. 


Disse spiraler er lavet af fondant. Jeg har simpelhen bare rullen en meget fin pølse af fondant og rullet den omkring skaftet på en pensel. Efter den har tørrer i min. 20 min. (gerne mere), så kan den tages af, og lægges på kagen. 


Halvdelen af kagerne blev pyntet med spiraler og den anden halvdel blev pyntet med stjerner (som passede til lagkagen). 


Her ses kagerne i aktion!


Til sidst får I det klassiske billede af hvilke kaos der stod på under vejs...

7 kommentarer:

 1. Wow et lækkert kagebord! De er ret sjove spiralerne du har lavet. Mange tak for vejledningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt - og tak skal du have :-)

   Slet
 2. Lækkert kagebord. Smukke kager du kan lave, bliver helt misundelig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det kan jeg godt forstå, de var også vildt gode. Der står fortsat et lille stykke af lagkagen i køleskabet, og det er ikke sikkert at det bliver ved med det ret længe :-)

   Slet
 3. Hej Mette.

  Super flotte kager - hvilken form har du brugt til de små stjerner ?

  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Tak skal du have. Jeg har brug små udstikker (som dem på linket), tror bare jeg har købt mine i Netto. De er super gode og nemme at arbejde med.

   http://specialkoebmanden.dk/fondant-tilbehoer-658/fondant-udstikkere-680/former-figurer-741/tala-set-of-three-star-fondant-plunger-cutters-10756.html

   Kh Mette

   Slet
  2. Tak for det - sådan et par stykker har jeg, synes bare det kan være lidt svært - men jeg bruger dem til cernit og ikke til kager ;) Måske skal jeg bare have det rullet tyndere ud :D

   Christina

   Slet