søndag den 4. august 2013

Tapeholder


Jeg har efterhånden fået anskaffet mig et par ruller tape. Samlingen er vokset ud over deres hidtidige kasse - så jeg har være lidt kreativ.


Ikke nogen flot og elegant løsning, men det fungerer. Jeg elsker æstetik, men når det kommer til stykket må funktionalitet komme i første række...

Hov - det kom lige en idé til mig. Måske man skulle beklæde ståltråden med tape!


Selve holderen er blot et meget tyk stykke ståltråd (måske det faktisk bare er et stykke metal - kender ikke definitionen på ståltråd), som jeg har formet til formålet.


Den hænger på min fine krea-vogn fra Ikea, tjek den ud HER.


Tapeholderen er allerede helt fuld, så hvis jeg skulle komme til at købe mere tape (det er der nok en god sandsynlighed for), så laver jeg blot en holder mere, og sætter i den anden side af vognen. 


Den ene side af stålståden er bukket ned af, så den ikke lige falder af.


Den anden side af ståltråden er bukket en smule op af, så det kan tages af og på. For at den ikke selv falder af, har jeg sat en stærk magnet på enden. Magneten tager jeg blot af hvis jeg skal tage en rulle tape af. 


Når magneten er taget af, kan jeg "åbne" tapeholderen, og tage taperullerne af.Skal jeg blot bruge et enkelt stykke tape, kan man blot taget et stykke uden at åbne for hele holderen... 

3 kommentarer:

 1. Det er en fin tapeholder du har fået lavet dig der ;-). Jeg har rullevognen mage til, dog i den tyrkisblågrønne (eller hvad farve den nu er) og den har jeg netop i formiddag besluttet mig for skal bruges til krea ting, fremfor skrammel/sprutbar! :-D jeg har lavet en køkkenrulleholder at la din tapeholder, for længe siden. Den er lavet af hama maxi perler og sat op med kroge under min tallerkenrække over spisebordet i køkkenet. For at slippe for at sådan en tager plads på bordet, hvor der snart skal være plads til 5 omkring :-O ville egentlig gerne ha vist et billede af den, men det er vist ikke en mulighed her ;-)

  SvarSlet
 2. Du ku måske beklæde ståltråden med maxi perler ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-) Det var en god idé med perlerne - eller måske man bare kunne beklæde den med tape! Det ville også være oplagt :-)

   Slet