fredag den 2. august 2013

Indbydeser til Kandidatfest


D. 29. juli afleverede jeg min kandidatafhandling. Det var en skøn og lidt underlige fornemmelse. Nu er jeg færdig med jurastudiet! 

Det skal selvfølgelig fejres, og her ser I indbydelserne til festen.


Indbydelserne er lavet i fire forskellige "tape-farvetemaer" (her over ses det blå). Jeg synes det er nemt, smart og hurtig at lave et flot design med tape.


Kuverterne har ligeledes fået matchende tape på for- og bagsiden.


Jeg har sat en sølvsnor gennem begge sider af kortet, og hængt små stykke tape på, hvor jeg har skrevet min nye title på.


Man kan inviterer til fest på mange måder i dag - sms, FB, e-mail m.m. - men det er nu ikke noget som en invitation, som kommer med posten! Det vil jeg nu til enhver tid foretrække...


God solskinsdag til jer alle :-)

2 kommentarer:

  1. Tillykke med færdigt speciale :) Det er noget ganske særligt, når man får sat det sidste punktum og skal overgive det man har siddet og knoklet med, svedt over, glædet sig over og bandet over i så lang tid... Jeg blev selv færdig som cand.merc.jur for 4 år siden og nogle gange kan jeg godt savne studielivet rigtig meget, men ville ikke bytte det jeg har nu for noget i verden. Håber du får en rigtig god fest.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have - Ja studielivet er skønt og frit, meeeennnn jeg glæder mig nu til at komme ud i det virkelige liv og prøve kræfter med min nye viden :-)

      Slet