torsdag den 1. august 2013

Nyt sofabord (halv-homemade)


Sådan ser vores nye sofabord ud - jeg er næsten ked af at vise det gamle frem, men gør det med flovhed alligevel. Nogle gange går det lidt for lang tid før man får skiftet et gammelt møbel, hvilket der skete med vores gamle sofabord, som du kan se her under. 


Nu glemmer vi gladeligt alt om det gamle, store og klodset sofabord, og viser stolt det nye, lille og gule sofabord frem. 


Det er meget simpelt, men nettet i midten gør det lidt anderledes.


Selve bordet er købt i Ikea, og kan findes på dette link. Jeg synes det står lidt kedeligt i bambus, så jeg malede det gult. Malingen er almindelig træmaling, som er købt i Bauhaus. Jeg malede bambuspindende før jeg samlede bordet. Pindende lod jeg hænge til tørre, hvilket gjorde det muligt at male dem over en gang, hvilket giver det pæneste resultat.


2 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare godt ud :-) frisk farve...

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :-) Ja, jeg er også helt vild med farven. Der var en masse gul maling til overs - måske er der andet der bliver gult!

      Slet