onsdag den 7. august 2013

Styr på båndet!


Jeg har længe haft alle mine bånd organiseret i to kasser, men nu hvor jeg har fået den fineste gamle sykasse, så tænkte jeg at jeg ville placerer alle min bånd i den.

Jeg har lavet et hav af pap stykker i forskellige farvel, som passer lige ned i de små rum i sykassen. Jeg har brugt helt almindeligt karton, men hvis man har noget der er tykkere, så vil det nok være en bedre løsning. Jeg havde ikke så meget tykt pap liggende, så det blev altså bare det almindelige, som også nok skal være fint til formålet...


Derefter har jeg rullet alt mit bånd på pap stykkerne - det tog lidt tid!Sådan blev det færdige resultat. Her kan man da hurtig fine det man skal bruge :-)
Under processen havde jeg en meget sjov oplevelse. Blandt mine skårbånd var en del, som jeg har arvet efter min mormor. Til venstre på billedet herunder ses pap fra skråbånd, som jeg har købt i stof2000 inden for det seneste årstid, til højre på billedet ses pap fra skårbånd, som min mormor har købt for i hvert fald 20 år siden (måske endda 30-40 år siden). 

Der er da ingen grund til at ændre design, når man nu har noget som fungerer... 


Prisen har du dog ændret en hel del på - i dag kan man ikke få meget skårbånd for 
2 kroner og 65 øre!


2 kommentarer:

 1. Ej hvor sjovt det stadig er samme design :)
  Og hvor ser det bare godt ud med alle de bånd i lækre farver :)

  Mvh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er blevet dejlig overskugeligt at finde sine bånd. Farverne gør at man bliver helt glad når man åbner kassen - så kan man da ikke forlange mere :-)

   Slet