søndag den 16. juni 2013

At blande gammelt med nyt... HJÆLP SØGES


Jeg har arvet en masse rigtig fine teaktræs møbler, men jeg er i et dilemma. Jeg synes møblerne er rigtig fede, og jeg kunne have fundet på at købe dem alle i den genbrugsbutik. Problemer er bare, at jeg ikke ønsker at bo i et 50'er hjem. Jeg vil meget gerne bo i et 2013-hjem, men med nogle rigtig fine kvalitets møbler fra 50'erne.

Min tanke er at det er vigtig at blande de gamle møbler med nye ting, og det er her jeg har brug for jeres hjælp. Jeg håber i har en masse gode ideer til hvordan man kan blande nye og gammelt. Send gerne en masse links, og skriv gerne alle jeres ideer, alt kan bruges :-)  

Herunder kan i se de fine møbler, som jeg har været så heldig at arve.


Spejlet skal selvfølgelig hænges op - og måske skal det ikke hænge sammen med kommoden (måske bliver det for meget)?


Der er ben til denne, men de er ved at blive restureret, så dem må i forestille jer :-) 

2 kommentarer:

 1. Super lækre ting!
  Skænken på nederste billede, ville jeg placere op ad en væg, med noget moderne tapet, men i farver der passer til den gyldne teak (synes de fleste pasteller er fine, men også noget grafisk sort/hvid ku' blive fint). Og så pimpe den med "nyt" nips - alt andet end gamle billedrammer, hæklede/kniplede doilies og lysestager i sølv, og den slags, for så lugter det bare for meget af "farmor" ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tapet - det var faktisk ikke en så dårlig idé. Vi bor i et lille rækkehus på ca. 75 m2, hvilket betyder begrænset plads, så jeg tror jeg vil udskifte benene på skænken, så den bliver lavere og det bliver muligt at have tv over. Så jeg skal lige overveje om man kan have tapet bag ved et tv...

   Tak for et rigtig god råd :)

   Slet