onsdag den 3. juli 2013

Farverige ideer...

Selvom man er begravet i jurastudiets sidste kapitel, kan man jo godt finde inspiration og gode ideer på nettet. Fandt lige denne Facebook-side, som jeg vil dele med Jer. Den hedder Creative Ideas, og du finder den her. Neden for kan du se nogle af det fede ting jeg fandt på siden.


Denne kage må jeg simpelhed prøve at bage en dag. Det er ærgerligt jeg igen børn har, for den ville være fantastisk til en børnefødselsdag. Jeg tænker også den ville være sjov, hvis striberne vendte den anden vej. Så ville hvert stykke være mange farver.

Tror hellere jeg må gemme vores gamle bildæk næste gang vi skifter dæk...  


Det er meget stille på bloggen for tiden, men det har sin forklaring. Jeg har igen været en smut i Frankrig, dejligt dejligt - og så er jeg ved at være færdig med min kandidatafhandling. Symaskinen er gemt væk, og erstattet med computer og bøger! Overskriften på skærmen lyder "Kapitel 5 - Konklusion". Det betyder at der er ved at lakke mod enden. Jeg glæder mig til snart, at få afhandlingen afleveret, og få symaskinen frem igen :-)  


4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en skøn kage - den blir man i godt humør af :-). Pøjpøj med opgaveskrivningen...

  SvarSlet
 2. Fin fin kage! (Den vil da også passe vildt godt til en navngivningsfest ;-) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, det vil den i aller højeste grad. Hvis du forsøger dig med den, vil jeg glæde mig til at høre om dine erfaringer (og smage selvfølgelig) :-)

   Slet