tirsdag den 11. juni 2013

Mormors gamle sykasse


Min familie og jeg har desværre for nyligt sagt farvel til min skønne mormor :-(

Efter 87 år efterlader man sig mange spændende ting. Bl.a. efterlod min mormor denne gamle sykasse til mig. Hver eneste gang jeg fremover skal bruge noget i kassen, vil jeg tænke på min dejlige mormor :-) 


Kassen er formenlig fra 1960'erne, og den er godt slidt. Men møbler fra 60'erne er altså godt kram. Den er virkelig godt udført, så den skal nok holde de næste 100 år... 


En ombetrækning skal der dog til, både fordi stoffet er slidt af i hjørnerne, men også fordi min mormor har røget i hendes hjem, hvor sykassen har stået. 

Jeg regner med at købe noget lækkert stof, så den kan blive rigtig pæn igen. Regner også med at købe noget skumgummi, som skal lægges under stoffet i låget, så man kan sidde blødt på kassen når den er lukket.

Gælder mig til at komme igang med det projekt.


Kassen med de små rum kan løftes op, og under er der et stort fint rum. Jeg tror jeg vil have garn der nede i. 

Kassen med de små rum, og også rigtig fint udført. Den er ikke spor vakkelvorn eller noget. 

3 kommentarer:

 1. Gør mig ondt at høre med din mormor, jeg har selv en gammel mormor på 85år som bliver mere og mere dement og alderdommens skavanker kommer snigende lynhurtigt :( Det er hårdt at være pårørende til.
  Er sikker på at sykassen vil give dig mange gode stunder. Den er da genial.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er ikke en sjov tid. Min mormor var heldigvis "frisk" til det sidste. Håber i nyder tiden sammen med din mormor, og at et langt liv ikke bliver unødigt trukket i langdrag (håber du forstår hvad jeg mener). God dag :-)

   Slet
 2. Det er aldrig rart at miste - jeg har desværre ingen bedsteforældre tilbage og savner dem hver dag. Så er det rart at have et så dejligt minde som det du har arvet der. Super fint og kan sikkert give dig mange gode stunder, som det har givet din mormor.

  SvarSlet