mandag den 13. oktober 2014

Lune bukser til Alva

Hov - kom til at lave noget lyserødt...

Måske er det rigtig godt at jeg har fået mig en lille dejlig dreng, for nogle gange er det altså lidt sjovere at sy til piger (måske jeg var gået lidt amok hvis jeg havde fået mig en pige). Man er nød til at spare lidt på glimmer, pink, perlietter og sløjfer når man syer til en lille dreng. Så en gang imellem bliver jeg nød til at sy lidt til mine veninders piger.

Her blev det til et par dejlig varme grå bukser med lidt skrig "pink"...


Stoffet er dejlig tykt og derfor skønt varmt her til vinter.

Håber lille Alva bliver glad for dem :-)

 

Rasmus hjælper gerne med - også selvom det er pink... Det gør der hvis bare lidt mere spændende.


Top og bund ("rip"-kant) er bred pink elastik... (Kan ikke huske hvor det er købt)


God mandag aften til Jer alle :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar