tirsdag den 11. marts 2014

Æbler


Så blev æblerne til frugtkurven også færdige. 

Se også mine clementiner og jordbær.

Jeg er gået i gang med guldrødderne og bananerne, som jeg selvfølgelig også nok skal vise frem når de bliver færdige...


Undervejs løb jeg tør for rødt garn, og var nød til at købe ny garn i et andet mærke. Man får aldrig to ens rød farves hvis man køber to forskellige mærker garn - men synes nu alligevel resultatet blev okay. Prøv om du kan finde overgangen fra den ene rød farve til den anden...


Opskriften er gratis og jeg har fundet den her.

2 kommentarer:

  1. Herlige æbler:) Og jeg har altså ikke glemt dig - den ene dag tager bare den anden:/

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Elisabeth... Det er bare helt i orden - jeg åbner spændt postkassen hver dag... Det er faktisk lidt hyggeligt at have noget at glæde sig til :-) Knus

      Slet