søndag den 1. december 2013

Nederdel (frotte)


Så er baby-november færdig. Nu har jeg i stedet syet til en pige på 4 år. Ella er blevet rigtig glad for hendes nye frotte-nederdel. Jeg tror den bliver rigtig god her i den kolde vinter. 

Jeg viste tidligere stoffet frem HER. Jeg synes altså det er fantastisk, det er blødt og smart og så kommer man jo ikke uden om at det er mega retro. Vi kan helt sikkert alle finde et billede frem hvor vores mødre har puttet os i et sæt frotte...


I taljen har jeg lavet en løbegang med elastik - Enkelt og praktisk.


I bunden har jeg blot syet en bred kant. Jeg synes striberne var nok design i sig selv, så jeg har lavet den helt enkel.

Rigtig god søndag til alle mine dejlige læsere - tak fordi i læser med :-)

4 kommentarer:

  1. Kan altså heller ikke sige mig helt fri for at synes godt om frotte :-) Sikke en skøn nederdel

    SvarSlet
  2. Frotté er det SKØNNESTE! Derfor propper ejg også gladeligt Poeten i EjSIkkeLej så ofte jeg kan, for de laver altså også lækkert lunt frottétøj. Den er simpelthen så sød, den nederdel. Lige min stil!

    SvarSlet