onsdag den 4. september 2013

Grydelapper (Patchwork)


Så har vi fået nye grydelapper (igen).

Nogle af jer vil nok have opdaget det - det er selvfølgelig stofrester fra Sengetæppet... 

Jeg elsker at lave projekter at materiale jeg allerede har liggende! Det er dyrt at lave kreative projekter, men når man har materialerne liggende, så virker det ikke lige så voldsomt, som at gå ud og købe materialerne forfra :-)


Jeg er gået lidt amok i patchwork for tiden - og det skyldes altså redskaberne. Jeg elsker min nye rullekniv, det er så nemt!


Bagsiden og mellemlaget (2 x termolag) har jeg quiltet i et fint mønster, som passer til forsiden. 


Hanken er stor elastik. Jeg havde desværre ikke noget liggende i en passende farve, så det blev bare sort...

4 kommentarer:

 1. De er da blevet så fine! Måske jeg snart skulle tage mig sammen og anskaffe mig sådan en rullekniv. Synes bare de er så dyre, når jeg ikke ved, hvor meget jeg egentlig vil få den brugt! Er der en du kan anbefale?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine

   Tak skal du have :-) Jeg har faktisk bare købt min i Stof og Stil til 50 kr., og den er fin. Jeg har selvfølgelig ikke prøvet andre, men jeg er fuldt ud tilfreds med den. Du kan finde den her: http://www.stofogstil.dk/Katalog/Bolig.aspx?group_id=8624&articleid=15412. Jeg købte også lineal og skærebræt i Stof og Stil, og det er MEGET billigere end fx Stof2000.

   Du må en tur i Stof og Stil - jeg tror bestemt du får brugt det. Jeg kan se du har lavet et par fine patchworktæpper, og med det rigtig udstyr får du helt sikker lyst til at lave mere :-)

   Mette

   Slet
 2. De er blevet virkelig fine. Jeg kan også anbefale stof&stil, der har jeg købt mine patchwork-værktøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-)

   Ja, jeg synes altså ofte Stof&Stil har nogle gode ting, og så er de oven i købet fair med priserne - det kan vi lide!

   Slet