fredag den 6. september 2013

2. generations viskestykker


Først var der rød, så var der grøn og nu har jeg også lavet blå viskestykker.

For ca. 5 år siden fik jeg en hjemmelavet gave af min farmor. Hun havde lavet nogle fine viskestykker og grydelapper til mig. Viskestykkerne var røde og ses til højre i billedet. Stoffet er ca. 1000 år gammel, og har tidligere været gardiner både i deres hjem i Aalborg og deres sommerhus i Hou. 

For 2 år siden fik jeg så det grønne stof af min farmor. Jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle lavet til viskestykker - det er de bedste viskestykker! Det kan være svært at finde viskestykker, som rent faktisk kan tørre af - men det kan dette stof!

Nu er der så sket det, at min farmor har været i kælderen og rydde op - og hvad fandt hun? Hun fandt selvfølgelig noget af det fantastiske stof med blå striber. Det har jeg været så heldig også at overtage - og så har vi nu igen fået nye stribede viskestykker.


Viskestykkerne har fået et strejf af neon - selvfølgelig :-)
De gamle røde viskestykker er godt hullet og er blevet degraderet til rengøringsviskestykker...De grønne viskestykker er desværre også begyndt at få lidt slidmærker - så det blå stof komme som sendt fra himmelen.

Det var så en lang og meget følelsesmæssig fortælling om nogle viskestykker :-)

God dag til Jer alle...

8 kommentarer:

 1. Elsker når ens ting har historie. Det er nogle dejlige viskestykker du har fået

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig - elsker ting med sjæl :-)

   Slet
 2. Fedt koncept. Det er meget inspirerende at kigge rundt på din blog, derfor er du lige blevet føjet til min blogliste :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det en god historie - dejligt at stoffet kan genbruges og viskestykkerne er blevet rigtig flotte. God weekend :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig dejlig historie :) Det ser super godt ud!

  SvarSlet