mandag den 3. juni 2013

Loppefund

Jeg var i Ringkøbing i fredags.

På vejen var jeg forbi Herning, hvor jeg fandt denne fine kasse. Havde jeg ikke fundet denne røde kasse, så havde min tur til Ringkøbing været helt forgæves. Jeg er evig taknemmelig for, at den stod på hylden og ventede på mig.

Målet med at tage til Ringkøbing, var at interview 2 mæglere (jeg skriver kandidatspeciale), men det viste sig at vi have misforstået hinanden fuldstændig, for mæglerne befandt sig faktisk i Århus (hvor jeg bor og lige havde kørt fra) - øv øv.


Kassen her er et gammelt etui til en ældgammel massagemaskine. Massagemaskinen var fortsat i kassen, men det havde jeg ikke noget at bruge til, så den beholdte de i genbrugsbutikken. 


Jeg har ikke bestemt mig for hvad den skal bruges til endnu - måske jeg kan bruge den til noget af mit garn.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar