søndag den 2. juni 2013

Etui til høretelefonerne


Så fik jeg styr på høretelefonerne. Jeg har altid mine høretelefoner med i tasten, men de ligger bare og roder rundt sammen med alle de andre ting i tasker. Mange gange forsvinder de til bunde af tasken, men nu er det slut...

Den anden dag faldt jeg over Libbies indlæg, hun har lavet nogle rigtig fine etuier. Sådan en måtte jeg da også lave. DIY'en finder du her.


Den er lavet af materialer, som jeg alle have i forvejen her hjemme. Så den blev blomstret og sort. Hvis jeg havde købt materialerne, havde jeg nok valgt farver med lidt mere gang i - NEON selvfølgelig. Måske jeg skal laven en mere (efter et besøg i stof og stil)...


Etuiet har en lille hank, som man kan hænge en nøglering i. 


Inderforer er sort, men jeg vil foreslå at man lavet inderforer i en "pang-farve". Det kunne se fedt ud, hvis den var neon-gul eller lignende indeni. 

2 kommentarer:

 1. Kære Mette
  Den blev da rigtig rigtig fin :)
  Er de ikke lidt sjove at lave? og fedt at man sagtens kan finde små rester der kan bruges til formålet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Jo, det er et helt vildt godt projekt. Hurtig, nemt og ikke mindst brugbart! Jeg offentliggjorde mit indlæg på FB, og flere efterspurgte et eksamplar... Så jeg må hellere få laven en stak til dem.

   Slet