søndag den 5. maj 2013

OpbevaringsposerSå har jeg forsøgt mig ud i opbevaringspose-verdenen. Jeg har været på besøg på Lisbeth's blog, hvor jeg faldt over denne fede DIY. Lisbeth har i øvrigt en rigtig fin blot, med mange finde ting - jeg kan varmt anbefale et kig forbi hendes blog.

Jeg fik hurtig produceret tre poser i tre forskellige størrelser. 


Piping-kanten har jeg lavet i tre forskellige farver; grøn, orange og gul. Stoffet i bunden af posen har jeg placeret således, at der kommet et fint motiv frem. Den store pose har f.eks. to elge i bunden, og den mellem og den lille pose har blomster i bunden. 


Det sorte stof er almindeligt bomuldsstof og det lyserøde stof er tykt lærredstof. Det lyserøde er købt i Ikea, hvor jeg fornyligt fandt ud af at de har billigt og GODT stof (måske er det bare mig der er langsom). Der kommer jeg helt sikkert til at købe meget stof uden i fremtiden, og det ligger jo kun 5 km væk - dejligt...


Tre styk blev det til. 


Nååå ja, da jeg fortsat befinder mig i Frankrig (hvor der i dag har været 25 grader), skal i da også lige se hvordan den mellemste pose ser ud når den er fyldt med fanske baugette. 

Alle tre poser har jeg taget med til Frankrig, som en indflyttergave til min mor og hendes mand.

8 kommentarer:

 1. Hvor er de bare flotte, sådan nogle vil jeg da også lave, utroligt at jeg ikke har tænkt tanken før :-) Har nemlig længe beundret dem man kan købe, men bare tænkt at de ikke lige var i de rigtige farver til mig.
  Du må have en rigtig god dag.
  Mange hilsner fra Heidi
  www.ehv16.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Heidi. Jeg ved ikke om du har set DIY'en, men det er blå IKEA-poser der er indeni. Det synes jeg er vildt smart. De står meget bedre end med man køber :-)

   Slet
 2. Der er helt sikkert en der er blevet glad for disse kurve.
  De er bare så flotte.
  Gid jeg kunne sy...
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Lonni :-) Min mor blev rigtig glad for dem...

   Slet
 3. Skøn gave :-) Hvor er det bare fuldendt med mønstret i bunden, super lækkert!

  SvarSlet
 4. Hvor er de flotte - og super god gaveidé. Synes virkelig det er gennemført med motiv i bunden ;o) Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jep, min mor blev rigtig glad for dem... Jeg synes det er ginealt at du kom på at bruge blå Ikea-poser, som stivere. Det fungere perfekt - Tak for fin DIY :-) Så lige din fine dukkevogn den anden dag, den er rigtig fin. Når jeg kommer hjem fra Frankrig viser jeg også et lignende loppefund frem, som jeg har syet madrad, dyne m.m. til... God dag

   Slet