mandag den 6. maj 2013

GrydelapperSå er der blevet lavet flere grydelapper. Det er lige før de skal have sin egen kategori i menuen på blogge, så mange grydelapper er jeg efterhånden ved at have lagt op... og jeg lover ikke at disse er de sidste. Tvært imod, så lover jeg at der i nær fremtid kommer en DIY på disse grydelapper. Af samme grund vil jeg ikke beskrive disse nærmere, billeder må tale for sig selv, og så kommer alle detaljerne i en DIY senere. Dog kan jeg fortælle at disse også er lavet til min mors nye mobilehome i Frankrig (samme tema som opbevaringsposerne jeg viste frem i går HER) - hvor vi stadig nyder forsommeren - i dag har vi sågar haft hele 30 grader :-)Se DIY til disse grydelapper her

4 kommentarer:

 1. Ihh hvor er de seje! Jeg trænger også bare SÅ meget til nye grydelapper og har jo stoffet liggende - det er bare lige tiden der mangler og 1000 andre krea-opgaver, der ligger foran ;)

  SvarSlet
 2. Tak skal du have :-) Jeg det ville altså være dejligt med 48 timers lørdage og søndage...

  SvarSlet
 3. Super flotte grydelapper og opbevaringsposer!!
  Nyd varmen og solen :-)

  SvarSlet