onsdag den 27. februar 2019

Fastelavn 2019


I år ville Rasmus gerne være skelet, og det er jo lige til at gå til. Vil faktisk mene at hvis I starte nu, kan I nå det til weekenden. 

Jeg har fundet inspirationen HER


Jeg har købt bløde bukser og trøje i HogM. Noget af det vigtigste ved et fastelavnskostume er, efter min mening, at børnene synes det er rart at have på. Det her er jo bare et sæt joggingtøj, som er yderst behagelig at have på.


Rygsøjlen var ikke en del af skelet-skabelonen, men jeg har bare lavet hvide cirkler i passende størrelser. 


Knoglerne er blot klippet ud af hvidt lærredstof, og strøget på med lim. Jeg har ikke valgt at sy det langs kanten. Sidste års kostume holder fortsat, og det er ikke syet på, se HER. Og det er blevet vasker mange gange, bliver nemlig fortsat flittigt brugt. 
Jeg kunne ikke lige finde en sort hue nogen steder, så jeg har lavet en helt alm. sort hue efter et gratis mønster fra Stof&Stil


Ham her glæder sig til Fastelavn på mandag. 

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar