onsdag den 2. maj 2018

Bamseopbevaring
I kender det sikkert alle sammen - Bamser over alt!

Jeg har længe gået og irriteret mig over bamser, som jeg ikke vidste hvor jeg skulle gør af. Jeg tog egentlig i Jem og Fix for at købe en træramme og elastik, men så faldt jeg også denne plante-ting... 

Enderne er forholdsvist skarpe, så jeg har sat store Hama-perner på enderne. Mellemrummene mellem stængerne er lige i det største, så jeg overvejer at spænde elastik mellem de nederste mellemrum. Indtil videre har jeg blot lagt store bamser i bunden. Det fungerer indtil videre :-) 


1 år og 1 dag... Så længe er det siden, at jeg har lavet sidste indlæg på denne blot, og her er årsagen:

Vi har renoveret 100 m2 kælder. Det træk tænder ud, men vi er færdige og er kommet tilbage til virkligheden igen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar