tirsdag den 1. marts 2016

SoveværelseDe to første billeder her er soveværelset før en lille makeover. Vi har købt et hus på 250 m2, så mange af rummene er der ikke blevet gjort noget ved endnu. Den anden dag fik jeg taget hul på soveværelset. Indtil da var der ikke sket andet end at vil havde flyttet seng og meget voldsomme sengeborde ind...


Sådan her ser det ud efter min lille makeover.


Som sengebord har jeg brugt mini-kommode fra Ikea. Den er ikke beregnet til at hænge op, men det fungerer nu meget fint. 


Jeg har boret hul i bunden af kommoden, så ledningerne kan løbe inde bag skufferne.


Over sengene hænger disse reoler med en god blanding af nyt og gammelt pynt.


Lampen er jeg blevet lidt foresket i. Synes den er SÅ fin. Lækker sort/hvid-stofledning. Den findes i flere version, og vil tro der kommer flere til (før eller siden).

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det skide godt ud Mette! Jeg er ret vild med din løsning med sengeborde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, dem er vi faktisk også blevet ret glade for 😊

   Slet
 2. Flot løsning! Kan du forklare mig, hvordan du har hængt IKEA MOPPE-kommoderne op? Skal nemlig have hængt én op som "afsætningsbord" i min mikro-entré :-) På forhånd tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg har boret tre store huller (ca. 1cm i diameter) i bagbeklædningem. To for oven i hvert hjørne, og et i midten for enden. Der efter har jeg hængt dem op med en skrue og en spændeskive. Sørg for at skrue og spændeskive ikke stikker alt for langt ud, for så kan du ikke lukke skufferne helt i...

   Slet