søndag den 14. juni 2015

Lagkage til 1 års fødselsdagRasmus er jo blevet 1 år, og det skulle selvfølgelig fejres med lagkage.


Jeg har prøvet noget nyt!

Jeg oplever desværre ofte at folk ikke spiser den helt alm. fondant, som jeg plejer at bruge. Hvilket jeg godt kan forstå, det smager jo ikke super godt... Denne gang har jeg i stedet valgt at bruge Odense Marcipan Hvid. Det var en succes! 

Det var mega nemt at arbejde med. Det var nemt at rulle helt tyndt (hvilket kan være svært med fondant). Det kan farves på samme måde som fondant. Det er en smule dyre end fondant, men da man bruger mindre er det ikke meget dyre.  

Kan varmt anbefales - jeg kommer i hvert fald aldrig til at bruge fondant igen :-)


Og så til fødselaren - den lille stakkel. Han har endnu ikke spist sukker og hans fødselsag blev ikke en undtagelse... Han fik en STOR hvid bolle med flag og lys. Han var fuldt ud tilfreds!


2 kommentarer:

 1. Hvor er den altså fin! :D
  Jeg er så i den helt anden boldgade end dig - jeg har fundet den fondant, jeg har oplevet at flest spiser og så holdt mig til den og den er SÅÅÅ nem at arbejde med. Satin Ice - den smager sødt, men ikke overvældende og så lægger den sig fint på kagen.
  Til gengæld er jeg ikke god til marcipan. Jeg synes den rives nemmere og buler på en sær måde, så derfor holder jeg mig laaaangt væk fra den medmindre det lige er til en Othello fætter ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Hehe, lige modsat! Godt vi har fundet to gode løsninger til hhv. dit og mit temperament 😊

   God dag

   Slet