torsdag den 23. april 2015

Billedvæg til stuen


Jeg nyder de snart sidste to uger af min barsel!!! I dag fik jeg hængt vores nye familie-billed-væg på.

Der mangler lige et enkelt billede, men Rom blev jo som bekendt ikke bygget på én dag...


Jeg havde beslutte mig for at billederne skulle hænge helt tæt. Det var ikke så gennemtænkt - for hvordan ved man lige hvor skrugerne skal hænge for at billederne sidder helt tæt. 


En løsning kunne være at vende billederne om og lægge noget bagepapir ovenpå og markere hvor hullerne til skruerne skulle laves. Det startede jeg på, for så at finde ud af at det nye bagepapir de har i Rema1000 ikke er gennemsigtigt, øv! 

Løsningen blev så at starte et sted og måle mig frem til hvor næste hul skulle bores. Og takket være et vaterpas (som blev brugt flittigt) lykkes det mig også at hænge billederne i vater. 

Det var rent faktisk et større projekt at hænge billederne op! På de næste tre billeder kan I se hvor tæt jeg faktisk formåede at hænge dem på hinanden - jeg er godt tilfreds :-)
Før billederne kom op havde vi et kæmpe hvidt plet på vægen, som jeg faktisk var ved at være lidt træt af - så nu bliver det dejligt at kunne nyde dejlige billeder af familien i stuen i stedet for ingenting :-)  


Rigtig god torsdag til Jer alle derude og tak fordi I læser med. 

2 kommentarer: