tirsdag den 10. februar 2015

Superhelten Bloody Mary


7 dage inden min mand skulle til herre-indflytterfest fortæller han mig at de skal være superhelte og han spørger pænt om jeg ikke kan fiks et eller andet kostume. Med en relativ kort varsel lykkes det mig til smække dette fine kostume sammen...


På kappen har jeg syet to bokstaver på. Bokstaverne er lavet i sort filt og blot syet på med en syning rundt i kanten.Nederst på kappen har jeg påsyet en sort kant af skråbånd for at fuldende det sort/rød-tema. 


Øverst på kappen er blot lavet en løbegang med stor i gennem - eller er kappen bare lavet af et stykke firkantet rødt stof.


Et par røde shorts kunne det også blive til. Ikke noget jeg er stolt af - men de er der :-)


En maske høre sig selvfølgelig også til. På den ene side er den rød og på den anden side er den sort, så kan man jo selv vælge hvilken farve maske man vil have. Masken er igen lavet af filt, som er syet sammen rundt i kanten.


Det var hvad man kan nå når man kun har 7 dage og ikke på forhånd har planlagt at der skulle lavet kostume til manden :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar