lørdag den 21. december 2013

Juleindpakning 2014


Så er alle julegaverne pakke ind!


Jeg har lavet små perleplader af Hama-Mini. Små hjerter og små snefnug. 


Næste år kan de måske bruges som lidt julepynt.


Der skal selvfølge også tilogfra-kort på gaverne. Dem har jeg lavet af sort pap og små hjerter. Hjerterne er klippe ud af gavepapiret og limet på papet. Da jeg har brugt det samme gavepapir, som gaverne er pakket ind, så passer det hele sammen.


Papiret er købt i Søstrene Grene. Det samme er silkebåndet. 


De små perleplader er sat fast på pakkerne, så de nemt kan tages af og genbruges...


Jeg er faktisk vant til ikke alt holde jul. Fra jeg var 11 år til jeg blev 23 år har jeg været på skiferie med familien i stedet for at holde jul. Det betyder også at vi ikke har pyntet til jul m.m. Denne tradition, om ikke at pynte op, har jeg ført videre til mit eget hjem, som lige nu ikke er fyldt med nisser, stjerner, træer og engler. Jeg har fund respekt for at andre pynter op og hygger omkring julen på den måde - men jeg nyder at der ikke er pyntet op her hjemme. 

Min kæreste og hans familie holder traditionel dansk jul, og det er jeg så også begyndt på sammen med dem. Det betyder at vi også giver hinanden dejlige gaver (som i kan se i dette indlæg). Selvom jeg nyder ikke at jule her hjemme, så er det nu meget hyggeligt at pakke julegaver ind!

Rigtig glædelig jul til Jer alle :-)

10 kommentarer:

 1. Smuk indpakning - stilfuldt og klassisk! Den med at bruge perler til gavepynt, tror jeg nu nok jeg vil låne af dig og tage videre til næste år... Rigtig glædelig jul til dig og dine også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og i lige måde. Glæder mig til at se dine perler næste år :-)

   Slet
 2. Hvor er det flot og gennemført! Er også vild med perlerne! God Jul!

  SvarSlet
 3. Så gennemført juleindpakning. Smukt og enkelt. Jeg er sikker på at hvis du valgte at pynte op til jul ville det blive lige så flot. Jeg er heller ikke en stor fan af nisseinvasion. Jeg holder mig til meget enkle indslag, og nyder at sætte det ekstra hyggeelement ind i december med masser af lys, enkle buxbom kranse og enkelt julepynt. Rigtig glædelig jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-) Dejligt at høre at det ikke kun er mit hjem som er tome for julepynt i december...

   Slet
 4. Super fin indpakning. De små perleplader vil jeg gemme som inspiration til næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - glæder mig til at se din indpakning i 2014 :-)

   Slet
 5. Sikke nogle flotte gaver du har fået pakket ind! Håber at du har haft en god jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - jo tak, vi har haft en hyggeligt jul - håber også du har haft en god jul :-)

   Slet