fredag den 13. september 2013

Kagekursus


Jeg var på kagekursus i går!

En veninde og jeg har en fælles interesse for kager, hvilket ofte er et samtaleemne når vi ses. En dag først i august havde vores mænd/kæreste slæbt os med til racerløb - drengene snakkede biler og vi snakkede kager (når de larmende biler ikke lige overdøvede vores samtale)... Samtalen ende i to bestillinger af kagekursus.

Vi ønskede begge nogle basale fif (hvordan glatter man en kage ud pænt, hvordan får man lidt mere liv i en blomst m.m.) - og vi fik vores ønske opfyldt!

Kagekurset er købt gennem Specialkøbmanden, og kan varmt anbefales.Billederen taler for sig selv - det skal dog lige kommenteres at de små blomster er ved at falde ned, hvilket de er fordi jeg simpelhen løb tør for tid. Jeg har ikke tid til at sidde og holde dem indtil de var helt tørre. 

Jeg oplevede faktisk hvad det vil sige at pynte på tid - så nu har jeg meget mere medlidenhed med deltagerne i Den Store Kagedyst...

 

Kagen skal spises af min kærestes kollegaer i går, hvilket betød at jeg måtte skynde mig og tage billeder i går aftes kl. 22 - derfor det dårlige lys på billederne (Undskyld).

God fredag til alle :-) 

6 kommentarer:

 1. Wauw hvor er den flot. Hvis den smager lige så godt, som den ser ud, så uha.....

  SvarSlet
 2. Superfin kage :-) mums...

  SvarSlet
 3. Hold da helt op. Super flot kage! Det har du da gjort godt. Er det sig der er med i den næste sæson af den store Kagedyst ? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - Det tror jeg ikke lige du skal regne med, jeg synes ikke det der med tidspres er et hit! :-)

   Slet