fredag den 16. august 2013

Maske-tæller


Jeg har fået nyt udstyr!

En digital masketæller. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg altid irriteret mig over de små gammeldage tællere, som skal sidde på strikkepinden/hæklenålen. Jeg har altid haft dem til at ligge ved side af, hvilket ikke altid er lige smart...


Denne fine opfindelse løser dette "problem". 

Den er købt for bare 40 kr. i City Stoffer i Aarhus. 


Den er ikke særlig avanceret. Der er to knapper: en til at tælle masker og en til at nulstille tælleren - det er da lige til at finde ud af. 


Det smarteste er, at den kan spændes om din finger. Den ser stor og voldsom ud, men det er den bestemt ikke. Den vejer ingen ting, og du mærker ikke, at den sidder på din finger. Jeg har flere gange præsteret at gå rundt med den efter at være færdig med at hækle... 


I øverig så er dette hvad jeg har gang i med hæklenålen for tiden. Et par grydelapper med hjemmelavet design og bobleteknik.

2 kommentarer:

  1. Genialt!!! Og man skal jo aldrig gå ned på udstyr ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det er jo lige det man ikke skal! :-)

      Slet