fredag den 23. august 2013

Manglende sytråd = pimpet blæser

I går middags blev jeg pludselig nød til at holde en pause i mit store projekt. Jeg var løbet tør for sytråd!

Jeg havde da bestemt ikke tænkt at det var så stort et projekt, at jeg skulle havde flere ruller sytråd, men jeg er blevet klogere.

Nå men, tiden skulle jo bruges til noget:


Jeg brugte tiden til at pimpe min blæser...


Den er blevet betrukket med farvet tape - jeg havde desværre ikke en hel grøn (så det blev en prikket grøn).


Sådan ser det ud når den er i aktion.

Og nu vil jeg køre ind og købe noget sytråd...

4 kommentarer:

 1. Årh mand hvor irriterende!! Jeg løb også tør for grå tråd til overlockeren, lige da jeg var allerbedste i gang. Det kommer altid så ubelejligt, ikke? Glæder mig vildt til at se dit store projekt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altid - jeg havde planlagt at bruge hele eftermiddagen og aftnen på projektet - og bilen var ikke hjemme... Jeg fik heldigvis fat i noget i morges, så har brugt meget af dagen på projektet i dag - Håber det bliver færdig en af de nærmeste dage :-)

   Slet
 2. Øv, Så er det jo heldigt at man kan kaste sig over nogle andre projekter.
  Sikke en fin blog du har, har fluks tilmeldt mig som fast læser. Kan se at du har min blog på din blogroll, tusinde tak Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er altid nye projekter at gå i gang med - det er dejligt.

   Tak og i lige måde, har lige været inde og se din blog, og tilmeldte mig straks. Super fine ting du laver :-)

   Slet