søndag den 14. juli 2013

Fete des vins

Jeg har i dag oplevet noget nyt...

For tredje gang i år befinder jeg mig i Frankrig - hvad mon jeg har gjort siden, jeg er så heldig? Det er fantastisk vejr, og vi bor i en rigtig lækker villa lige uden for Colmar. Jeg elsker Frankrig!

I dag har jeg været på mit første vinfestival - det kan varmt anbefales. Pfaffenheim er en lille bjerglandsby, hvor den indre bymidte i dag var lukket af, og forvandlet til samlingssted for vinglade franskmænd. Ved indgangen købte man en kupon (se billede nedenfor), hvor hvert hjørne kunne rives af og dermed repræsenterede et glas vin, som man kunne hente ved vinproducentens ejendom. Alle five vine var selvfølgelig fra Pfaffenheim.


Her står vi (mine svigerforældre og jeg) i porten til en af vinproducenternes ejendom, hvor vi får et glas Pinot blanc.Hvis I får muligheden for at deltage i et vinfestival - så gør det, det er virkelig hyggeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar