mandag den 20. maj 2013

Madras til dukkevogn


Dukkevognen skal selvfølgelig også have en lille madras. 


Jeg har valgt at lave kanten stribet, så den ikke blot blev kedelig hvid hele vejen rundt. Den røde farve matcher godt til den røde farve på dukkevognen. 

Det hvide stof er økologisk bomuldsstof jeg har købt i Isenkræmmeren på Trøjborg. Fik det billigt fordi det var langer med mærkelige mål. Jeg elsker billige ting :-)


Takket været Mette's DIY om hvordan man syr en lynlås i, så er det for første gang lykkes mig at sætte en lynlås i - tak for det Mette. Det kan helt sikkert arbejdes med detaljerne, men øvelse gør mester... 


Dukkevognen skråner i begge ender, hvilket gør at man kan se den stribede kant når madrassen ligger i vognen. 


Her kan i se lidt af dukkevognen. Jeg har desværre ikke et billede af den i fuld størrelse med alle finde detaljer (den er desværre pakket ned nu). Jeg tror nu alligevel godt i kan få en fornemmelse af hvor fin den er.

2 kommentarer:

  1. Hvor fint Mette!
    Jeg har lige smidt sådan en barnevogn på lossepladsen, vi havde ikke plads til den mere og ingen ville afhente :(

    SvarSlet
  2. Tak skal du have :-) Ej, hvor synd... Jeg synes de er så fine, og det undre mig da at du ikke har kunne afsætte den.

    SvarSlet