torsdag den 2. maj 2013

Loppefund i Frankrig


Der er lidt stille på bloggen for tiden, men det har en forklaring. Jeg nyder forsommeren i Sydfrankrig i 10 dage...


I går var vi på 1. maj-loppemarked i Argeles, hvilket er ret stort. Har aldrig set så stort et loppemarked. Det du kan se på billedet, kan du gange med 5, så har du størrelse på loppemarkedet. Jeg går faktisk ofte på loppemarkedet i Danmark, men sjældent har jeg fundet få meget på ét loppemarked - og så det den pris!


Jeg købte en gammel beautyboks, som vi skønner er fra 60'erne, en margarineholder og en gammel vandfalske.


Vandflasken ville de have hele 50 cent for (ca. 3,50 kr.)


Beautyboksen, som nok er det bedste fund jeg nogen siden har gjort på et loppemarked, ville den søde franske dame have hele 2 euro for (15 kr.). Jeg måtte spørge hende 3 gange, om hun godt nok mente 2 euro. I min verden kunne hun have forlangt 20 euro (150 kr.) for den (og jeg ville have købt den).

Som i kan se på billederne, er beautyboksen i en rigtig fik stand, og med nøgle og det hele. Der er en lille bitte rust ved håndtaget, det er det hele... 


Jeg kan da lige benytte lejligheden til at fortælle, at jeg er i Frankring sammen med min mor, for at indvie hendes og hendes mands nye mobilhome, som de har købt. Det står i Sydfrankring, og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg kommer på besøg, det er super hyggeligt. 


Nååå ja, så skal I da også lige se vores lille dyt. Min mor og jeg skal bl.a. ud og shoppe ind til det nye hjem, og hvad er mere passende end at køre rundt i en lille splinter ny Fiat 500 :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar