tirsdag den 9. april 2013

Nytårskage 2011-2012


Sådan få nytårskagen ud i 2011/2012. Inden i gennem sig en masse lag af hindbærcream, daimchokolade-cream, bananbunde og alm. bunde - mums den var god! Sidder og bliver helt lækkersulten bare af tanken...


Jeg kan godt lide det enkelte og elegante look, så jeg valgte at lavet den sort og hvid - og selvfølgelig med en masse glimmer. Glimmer hører sig til, når det er nytår. Lagkagen er overtrukket med MMF (Marsmellow Fondant), som er nemt at farve (med Pasta-farve) og nemt at arbejde med.  


Der er selvfølgelig lang tid til nytår, men hvis du aldrig har arbejde med MMF, så kunne du jo øve dig lidt inden da - øvelse gør mester :-)

2 kommentarer:

  1. Uhm, nu bliver jeg også helt lækker sulten.
    Flot er den og så lyder det lækkert.
    God dag til dig.
    Klem Lonni

    SvarSlet
    Svar
    1. Du kan tro den var lækker... Rigtig god dag til dig også :-)

      Slet