mandag den 22. april 2013

Åben Sparebøsse!


Sådan et syn kom jeg hjem til for nyligt!

MIN sparebøsse var blevet åbnet! Min (normalt søde) kæreste manglende penge til bussen. Jeg havde taget bilen, så hvad var mere rimeligt end at åbne min sparebøsse, og tage penge til bussen. Det var i hvert fald det han gjorde...

Da det jo er en sparebøsse, som ikke kan lukkes igen, så måtte jeg jo være kreativ, og lave en ny. Jeg havde nogle gamle tomatdåser stående, og den ene er nu blevet til min nye sparebøsse - som heller ikke kan åbnet, og det bliver den heller ikke før den er fyldt!Jeg tog etiketten af dåsen, og malede kanten i toppe og bunden sølvfarvet. Derefter limede jeg deco-papir med sommerfugle hele vejen rundt om dåsen. Låget er lavet af et stykke meget tykt pap med hul i, hvorpå jeg også har limet deco-papir med sommerfugle. Låget er limet GODT fast til dåsens kant, så det ikke kan tages af uden af ødelægge sparebøssen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar