tirsdag den 5. marts 2013

Nederdel med blomster

Nederdel med blomster DIY Barbie

Jeg var på besøg hos min pap-søster og dermed også min pap-niece (5 år) i forrige weekend, og da jeg kom ind af døren blev jeg mødt af en dejlig pap-niece (Klara), som var iklædt en pingvin-nederdel, som jeg har lavet til hende for ca. 1 år siden. Min pap-søster kunne så fortælle mig at det var Klaras ynglings, og at det var den nederdel der blev valgt, når hun selv må vælge. Med det samme tænkte jeg, at jeg måtte lave en ny til hende - hermed gjort.Pingvin-nederdelen skal jeg nok ligge op på bloggen ved lejlighed. Denne gang fandt jeg det fineste stof, som jeg er sikker på at hun kommer til at elske. Hvem ville ikke gerne have haft sådan en nederdel da de var 5 år?Ikke nok med det, så havde jeg pludselig også kreeret en lille nederdel til Barbie. Jeg havde dog lidt vanskeligheder med størrelsen (ligger ikke lige inde med en barbiedukke), så måtte låne nabopigens (Oline), hvilket hun bestemt ikke var tilfreds med (3 år, og forstod ikke at hun hurtigt fik den tilbage igen). Hvis der er nogen derude, som ligge inden med lidt lette/simple mønstre på barbietøj, så hører jeg gerne fra jer.Det blev altså til to fine pakker, som nu er sendt med posten til Viborg, og hvis Klaras mor ser dette inden pakkerne er nået frem, så viser hun det selvfølgelig ikke til Klara, vel? :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar